Založ si blog

Ako sa zbaviť vianočných kilogramov?

372301_article_photo_qmav8xf0_600xDopriali ste si, ako každý rok, cez vianočné sviatky hojnosti dobrých chutných pokrmov, sladkostí a koláčov? Nevadí, máme pre Vás niekoľko rád ako sa rýchlo zbaviť prebytočných kilogramov. Závisí od toho ako ste to celé zvládli a či a akú máte nadváhu.

1. Zvládli a nepribrali ste viac ako 2 kg?

Výborne, obmedzte pečivo, koláče a ťažké mäsité jedlá. Doprajte si zeleninovo-ovocné koktaily aspoň dvakrát za deň. Nahraďte nimi raňajky a večeru aspoň na 3 dni a Váš zažívací trakt Vám za to bude vďačný. Nabraté kilá pôjdu rýchle dolu. Nezľaknite sa, pokiaľ vám ručička na váhe mierne stúpla a výsledky sa ešte nedostavili, je to bežná rekacia organizmu na zmeny. Zotrvajte v zabehnutom režime, uvidíte, že sa postupne váš lenivý metabolizmus rozhýbe a zrýchli, vďaka čomu začnete spaľovať oveľa viac kalórií, ako predtým.

2. Pribrali ste do 5 kg?

Doprajte si rýchlovku bielkovinovej ketogennej diéty. Nahraďte dve denné jedlá špeciálnymi bielkovinovými jedlami, ktorých ponuku nájdete na našej stránke mdiet.sk. Ideálne je nahradiť raňajky jedným z našich chutných dezertov alebo tyčiniek a na večeru si dať našu proteinovú polievku alebo omeletu.

3. Pribrali ste viac ako 5 kg?

Tak pre Vás sú určené skor dvoj a štvortýždňové postupné redukcie. Preto by som Vám doporučil overený postup viacerých fáz bielkovinovej diéty (fáza 2-3). Pri tejto redukcii hmotnosti už je dobré neponáhľať sa, a zvoliť postupný prechod k normálnym jedlám a sacharidom. Preto sú vhodné na túto redukciu balíčky bielkovinových diét, ktoré Vám zabezpečia dostatok kvalitných vysokoproteínových jedál na 2 až 4 týždne redukcie hmotnosti. V prípade, že potrebujete odborne lekársky poradiť pred či počas procesu redukcie hmotnosti je tu pre Vás služba E-ambulancia. Budeme tak pri Vás v priebehu Vašej redukcie, odkonzultujeme Váš aktuálny zdravotný stav a v prípade potreby doporučíme liečebný postup alebo vyšetrenia.

Takže dopadlo to tak ako každé Vianoce? Nie úplne, lebo my Vám vieme jednoducho a účinne pomôcť s Vašimi kilogramami navyše, a to v dobrej nálade, bez stresu a za rekordne krátky čas (www.mdiet.sk).

 

Efektívna a účinná metóda ako schudnúť pod lekárskym dohľadom - nízkokalorická proteínova diéta! (www.mdiet.sk)

Efektívna a účinná metóda ako schudnúť pod lekárskym dohľadom – nízkokalorická proteínova diéta! (www.mdiet.sk)

 

Autor:

MUDr. Richard Kozár MPH.,
MWM s.r.o., M.R.Štefánika 53, 960 01 Zvolen,
mail: info@mdiet.sk
web: www.mdiet.sk

Zelenina s nízkym obsahom sacharidov vhodná pre bielkovinovú diétu

04.04.2017

Zelenina tvorí veľmi dôležitú súčasť zdravej diéty, ale niekedy sa nevieme rozhodnúť, po akom druhu zeleniny siahnuť, ak si želáme dodržiavať bielkovinovej diétu. Niektoré druhy zeleniny majú vysoký obsah sacharidov, a práve takýmto druhom zeleniny by sme sa pri bielkovinovej diéte mali vyhýbať. Najlepšími druhmi zeleniny pri bielkovinovej diéte sú tie, ktoré [...]

Diéta pre diabetikov

02.04.2017

Poznáme tri typy diabetu: diabetes prvého typu, čo je autoimunitné ochorenie, pri ktorom pankreas produkuje veľmi málo inzulínu alebo dokonca inzulín žiadny, diabetes druhého typu je do značnej miery spôsobovaný životným štýlom a vyskytuje sa prevažne u dospelých s pribúdajúcim vekom, tehotenský diabetes sa u žien vyskytuje v období tehotenstva a po pôrode zvyčajne [...]

Sweetlift Cook – prírodné sladidlo

28.03.2017

Prírodné sladidlo na varenie a pečenie Sweetlift Cook je kulinárske sladidlo, ktoré je získané z rastlinných zdrojov a je ideálne na varenie a pečenie. Obsahuje 5 sladidiel získaných z rozličných rastlín a počas varenia a pečenia sa správa ako cukor, pričom má rovnakú konzistenciu ale 2-krát takú sladiacu schopnosť ako cukor, pričom ekvivalentné množstvo obsahuje len 14 [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

Richard Kozár

Špecialista na bielkovinové ketogénne diéty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 103256x
Priemerná čítanosť článkov: 5435x

Autor blogu